GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Valóban, Lasztovicza képviselő úr késztetett arra, hogy visszajöjjek. Bátorkodom hivatkozni Áder frakcióvezető úrra, aki ebben a Házban nem is olyan régen mondta el egyszer, majd még egyszer napirend előtt, hogy 26 egész néhány tized százalék az, akinél 70 százalék fölötti volt. Valahonnan ő is szedte az adatokat. Meg kellene ezt beszélniük frakción belül. Vagy akkor ő nem mondott valósat, ezt én nem tudom és nem is akarom minősíteni, csak furcsa ez a dolog.
Őry képviselő úrral azért nem vitatkozom, mert a korábbi napirendben ezt a gazdasági növekedést már megvitattuk, és ez ott már nem jött be. Lehet, hogy a pedagógusoknak el tudjuk adni, de félek, hogy ők se hiszik el.
A másik, hogy a szót kövesse a tett. Képviselő úr, Csizmár államtitkár úr elmondta: önök kétszer tevőlegesen a kezükkel, gombnyomással verték le az asztalról ezeket az indítványokat, mint vak a poharat. Ettől kezdve vitatkozhatunk azon, hogy mi volt meg mi nem volt - ez tény. Ha valakinek kételyei vannak, vállalom, hogy elmegyek, és egy számítógépből kikeresem azokat a jegyzőkönyveket, amelyek erről szólnak, hogy ne a levegőbe beszéljünk.
Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me