DR. PAP JÁNOS

Full text search

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Szomorúan állapítom meg, hogy egyetlen kérdésünkre sem válaszolt, pedig lett volna ideje elolvasni azokat, hiszen írásban leadtuk.
A kormány mint egyszemélyi felelős nehezen értelmezhető. Egyébként pedig hogy az elmúlt négy évben mi történt? Nos lehet, hogy nem történt semmi az egyeztetés vonatkozásában, de nem történt az sem, ami a rendszerváltás idején, illetve 1994 és 1998 között. Önök akkor, amikor a vízlépcsőről van szó, kezdenek hasonlítani a hódhoz, amelynek mindegy, hogy melyik folyón vagy annak melyik szakaszán él, csak az a lényeg, hogy építhessen gátat. Ez valóban nem történt meg az elmúlt négy évben.
Önöknek viszont továbbra sincs felelőse ebben az ügyben. Ahogy elhangzott, a szlovákoknak nem válaszolnak, nem foglalkoznak a Szigetköz élővilágával. Jó példa erre, hogy a megyei önkormányzat kétéves munkáját - amely egy szigetközi országgyűlési határozatot terjesztett elő a rehabilitációra - önök mindenféle szakmai érv nélkül tolták le az asztalról.
Tisztelt Képviselőtársaim! Önök azt folytatják, amit a rendszerváltáskor, illetve 1994-98 között tettek: várják, hogy mikor építhetik meg a gátat. Érdeklődve fordulok Mosonmagyaróvár polgármesteréhez és Győr-Moson-Sopron megye szocialista képviselőjéhez: képviselő urak, Duna vagy párthűség?
Köszönöm szépen, a választ nem fogadom el. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me