ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Folytatjuk a munkát. Tisztelt Képviselőtársaim! A 26. pontban Halász János és Szalai Annamária elhagyást javasol. A kulturális bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (A kijelzőtáblán még az előző szavazás eredménye szerepel. - Közbeszólások: Ez még az előző! - Nem volt kihirdetve! - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Hirdesd ki!)
Elnézést, az alelnök úr nem hirdette ki az előzőt; tehát 157 igen, 191 nem - elvetve.
A 26. pontban Halász János és Szalai Annamária elhagyást javasol. A kulturális bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (A kijelzőtáblán még az előző szavazás eredménye szerepel.) Még mindig nem lehet. (Rövid szünet.) Most szavazzanak! (Szavazás.)
156 igen, 194 nem - elvetve.
A 27. pontban Halász János és Szalai Annamária javaslata szerepel. A kulturális bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
155 igen, 194 nem - elvetve.
A 29. pontban Halász János és Szalai Annamária a 12. §-t egészítenék ki. Ennek alternatívája a 2. pontban található. Először erről határozunk. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
161 igen, 193 nem - elvetve.
Most Halász János és Szalai Annamária javaslata jön a 29. pont szerint. A kulturális bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
163 igen, 191 nem - elvetve.
A 40. pont Lezsák Sándor és Balogh László kiegészítése, a filmalkotásokra vonatkozó szerződéseket bekérheti az iroda. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
162 igen, 190 nem - elvetve.
(20.30)
A 43. pontban Lezsák Sándor a korhatárra vonatkozó rendelkezést módosítja. Ennek alternatívája a 44. pont. Először a 43. pontot teszem fel szavazásra. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
159 igen, 192 nem, 1 tartózkodás - elvetve.
A 44. pont következik, Lezsák Sándor javaslata. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
161 igen, 191 nem - elvetve.
A 47. pontban Cseresznyés Péter korhatárbizottság összetételére vonatkozó javaslata. A bizottságok nem támogatják.
Először az ajánlás 3. pontjáról szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
163 igen, 194 nem - elvetve.
Most a 47. pont következik. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
164 igen, 192 nem - elvetve.
51. pont: Halász János, Szalai Annamária, bírságmódosítás. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
164 igen, 191 nem - elvetve.
58. pont: Lezsák Sándor és Balogh László javaslata, Unióval kapcsolatos módosítás. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
164 igen, 192 nem - elvetve.
60. pont: Lezsák Sándor javaslata, nemzetközi píár- és marketingtevékenység. A kulturális bizottság nem támogatja. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
164 igen, 193 nem - elvetve.
61. pont: Lezsák Sándor, Balogh László, nemzeti filmvagyon megóvása. A bizottságok nem támogatják. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
164 igen, 193 nem, 1 tartózkodás - elvetve.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal végére értünk. Megkérdezem, hogy van-e valakinek tudomása olyan módosító indítványról, amiről dönteni kellett volna, de nem döntöttünk. (Senki sem jelentkezik.) Ilyen nincs. Zárószavazásra a következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me