ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Soron következik az Országos Rádió és Televízió Testület 2004. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat zárószavazása. Az előterjesztést T/6455. számon, az egységes javaslatot pedig T/6455/4. számon kapták kézhez. Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat nem érkezett, a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az Országos Rádió és Televízió Testület 2004. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az előterjesztést 197 igen szavazattal, 160 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
A jövedéki adóról és a jövedéki termékek forgalmazásának különös szabályairól szóló törvényjavaslat; a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény és egyéb kapcsolódó jogszabályok módosításáról szóló 2000. évi CXXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat; az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló törvényjavaslat; az Európai Unió tagállamaival folytatott bűnügyi együttműködésről szóló törvényjavaslat; a közbeszerzésekről szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozataláról… (Jelzésre:)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me