ROGÁN ANTAL

Full text search

ROGÁN ANTAL
ROGÁN ANTAL (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Mint bizonyára ön is tudja, az azonnali kérdések óráját nemcsak azonnali sértésekre lehet felhasználni, hanem időnként arra is mód van, hogy az ember tényszerű információkat próbáljon meg kérni a kormány tagjaitól. Én most egy ilyen tényszerű információ kérésére szeretném felhasználni ezt az alkalmat.
A Postabank privatizációja a kormány egyik privatizációs sikertörténete volt, legalábbis annak kommunikációs tálalását tekintve. Sok szó esett arról, hogy mennyi idő alatt, milyen módszerekkel, és főként milyen árért sikerült privatizálni a Postabankot. Lényegesen kevesebb szó esett arról viszont, hogy kiknek a közreműködésével és mindez mennyibe került az adófizetők számára. Meglehetősen sok, azt is mondhatnám, pletyka járja, nemcsak újságíró körökben, hanem értelemszerűen a városban is - hogy ezt a fogalmat használjam -, és ezek arról szólnak, hogy jelentős sikerdíjat kaptak a Postabank privatizációjában közreműködő cégek.
Azt szeretném megkérdezni az államtitkár úrtól, hogy kifizettek-e sikerdíjat a Postabank privatizációja kapcsán, és az a bizonyos sikerdíj kiknek jutott, és milyen összegű volt.
Tisztelettel várom a válaszát.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me