DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Szeretném még egyszer megemlíteni a képviselő úr konkrét kérdésére a konkrét választ.
Az ön által kérdezett címzett és céltámogatások esetében egyetlenegy forint veszteség sem éri, hiszen benne van a költségvetési törvényben az - még egyszer mondom, ha elfogadja a parlament többsége ma este -, hogy nem lesz rájuk érvényes.
A másik kérdésére pedig, képviselő úr, szeretném még egyszer elmondani: ha összeszámoljuk az összes többletforrást a 2004. évre, akkor több mint 130 milliárd forint a többletforrás, ezzel szemben az imént elmondtam konkrétan a két számértéket, össze is adtam, 9,9 milliárd forint lehet a maximális érték, amely az áfaszabályok változása miatt érintheti az önkormányzatokat. Ebből következően tehát azt gondolom, hogy az, amit ön mondott a több mint 10 milliárd forinttal ebben a kérdésben, dobálózni a számmal nem érdemes, akkora értékbeli, nagyságbeli különbség lehetséges csak, amiről én beszéltem, és konkrétan végig van vezetve, ahogyan az imént utaltam - még bővebb időben - arra, hogy milyen tételekből adódik ez.
Kérem szépen válaszom elfogadását. Köszönöm figyelmüket.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me