DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselő Úr! Ha már szóba került, akkor azt kell mondanom, hogy itt tegnap egy azonnali kérdés kapcsán egy bizonyos előtanulmányt kellett folytatnom a Kárpátia Hitelszövetkezet ügyében. Számomra éppen az bizonyosodott be ennek kapcsán, hogy a jelenleg működő szisztéma nem óvta kellő mértékben a kisbefektetők érdekeit. Más egyéb, hasonló szövetkezetek ügyében az elmúlt néhány hónap története szerintem elég sok ember számára bizonyította Magyarországon, hogy igenis, gond volt azzal, ahogyan jelen pillanatban a szervezet eljárt.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak rossz lehet ez a mostani struktúra, de az, hogy a mostaninak van ilyen hibája, az már teljesen nyilvánvaló számunkra, hiszen a Baumag-Kárpátia üzletkörben tapasztalt bizonyos negatívumok, azt gondolom, egyértelműen felróhatók a jelenlegi működés hiányosságaként vagy hibájaként.
Meggyőződésem szerint nem a kisbefektetők kárára és nem a kisbefektetők rovására változik a szervezet működése, sőt éppen az ő érdekükben, az ő pénzük biztonsága érdekében fog változni a jelenlegi ismereteink szerint, és a jelenlegi tervezeteknek mindenfajta momentuma ezt támasztja alá.
Köszönöm szépen a figyelmet.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me