TATAI-TÓTH ANDRÁS

Full text search

TATAI-TÓTH ANDRÁS
TATAI-TÓTH ANDRÁS (MSZP): Csak nagyon röviden, megfogadva államtitkár úr intelmét, Hargitai úrnak szeretném elmondani, hogy valóban harminc évet töltöttem el az iskola világában. Remélem, ez a Fidesz szemében sem bűn, ha valakinek a politizálás előtt van becsületes foglalkozása is. Tehát ezt természetesen vállalom.
Ami a dolog lényegét illeti, természetesen azt vallom, hogy mindenki vállalja azt a felelősséget, amely a munkaköréhez tartozik. Természetesnek tartom, hogy ha bankvezetőként, bármilyen funkcióban felelősség terhel bárkit a kormányból, az viselni és vállalni fogja a felelősséget. Ehhez nem férhet kétség. Erre számomra garancia a legfőbb ügyész úr, akit még rosszindulattal sem lehet azzal vádolni, hogy a kormány utasításainak megfelelően intézi ennek az ügynek a vezetését. Tehát nyilvánvaló, hogy ha ebben az ügyben, ha a miniszterelnök, ha az államtitkár, ha a miniszter úr érintettsége megállna, amit önök itt mondanak sorozatosan, akkor már erről tudnánk. Hiszen az ügyészség őrizetében van a koronatanú, akinek legalábbis hivatalból kötelessége tudni mindenről, ami a K&H Banknál történt, hiszen ő volt a vezérigazgató, aki most az ügyészség őrizetében van.
Tehát szeretném én is, ha itt ezeket a fajta vádaskodásokat befejeznék, és a törvényjavaslattal foglalkoznának. (Varga Mihály: De nem hagyod!)
Köszönöm.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me