PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Elnök Úr! Képviselőtársaim! Természetesen rövid leszek, de fontosnak tartom azt a gondolatot a vita végén rögzíteni, hogy igen hosszú előkészítési folyamat volt, mire a törvényt a parlament elé terjesztettük, és az érzékelhető, hogy mivel csak három módosító indítvány van, amelyet a kormány tud támogatni, és el is fogadott, nem volt hiábavaló ez a hosszú, több mint egyéves egyeztetési folyamat. Hiszen most minden esélyünk megvan arra, hogy a jövő héten egy olyan törvényt fogadjunk el, ami valóban megteremti a feltételeit és a lehetőségét annak, hogy az európai parlamenti választásokat a jövő évben meg tudjuk tartani.
Szeretném megköszönni itt a zárszó kapcsán a pártoknak, a pártok képviselőinek, szakembereinek azt a munkát, amit az elmúlt hónapokban folytattak, ami sokszor elég aprólékos volt, és elég sok időt vett igénybe, de azt gondolom, hogy nem volt hiába ez a munka, megérte, hiszen most, a részletes vitában látható, hogy csak néhány apró módosító indítvány volt, amelyet a kormány tud támogatni.
Köszönöm ezt a munkát, és köszönöm a pártoknak ez együttműködést. Bízom abban, hogy a jövő évi választások különösebb probléma és gond nélkül megtartásra kerülnek.
Köszönöm szépen. (Jauernik István tapsol.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me