ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): A Fidesz-frakció kezdeményezte a napirend kiegészítését nyolc előterjesztéssel. Most ezekről az indítványokról vita nélkül határozunk a Házszabály 47. § (6) bekezdésének megfelelően.
Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy kiegészíti-e a ma kezdődő ülés napirendjét a magyar nemzeti katasztrófaalap létrehozásáról és működési feltételei megalkotásáról szóló H/2828. számú, Papcsák Ferenc, Fidesz-képviselő, által előterjesztett országgyűlési határozati javaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirend kiegészítését nem fogadta el.
(13.50)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kiegészíti-e a ma kezdődő ülés napirendjét a helyi önkormányzati képviselők jogállásának egyes kérdéseiről szóló 2000. évi XCVI. törvény módosításáról szóló T/3991. számú, Bóka István, Selmeczi Gabriella, Bartha László, Fidesz, képviselők által előterjesztett törvényjavaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirend kiegészítését nem fogadta el.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kiegészíti-e az ülés napirendjét a védett őshonos állatfajták nemzeti kinccsé nyilvánításáról szóló H/3709. számú, Simicskó István képviselő által előterjesztett országgyűlési határozati javaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirend kiegészítését nem támogatta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kiegészíti-e az ülés napirendjét az osztatlan közös tulajdonú földterületek törvényben meghatározott megosztásának támogatásáról és végrehajtásáról szóló H/3951. számú, Ivanics István, Martonosi György és Mádi László képviselők által előterjesztett országgyűlési határozati javaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a kiegészítést nem fogadta el. (Folyamatos zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem, kiegészíti-e a ma kezdődő ülés napirendjét a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény módosításáról szóló T/3725. számú, Szijjártó Péter, Selmeczi Gabriella és Szakács Imre képviselők által előterjesztett törvényjavaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a napirend kiegészítését nem támogatta.
Kérdezem az Országgyűlést, kiegészíti-e a ma kezdődő ülés napirendjét a mezőgazdasági szövetkezeti üzletrészek állami megvásárlásáról és a megszűnt mezőgazdasági szövetkezetek üzletrész-tulajdonosainak kárpótlásáról szóló T/4005. számú, Arnóth Sándor, Vitányi István, Czerván György, Kerényi János, Kékkői Zoltán képviselők által előterjesztett törvényjavaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a kiegészítést nem támogatta.
Kérdezem az Országgyűlést, kiegészíti-e az ülés napirendjét a temetési támogatásról szóló T/5021. számú, Selmeczi Gabriella és képviselőtársai által előterjesztett törvényjavaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés többsége a napirend kiegészítését nem támogatta.
Kérdezem az Országgyűlést, hogy kiegészíti-e a mai napirendjét a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról és felelősségéről szóló 1997. évi LXXIX. törvény módosítását kezdeményező T/5992. számú, Répássy Róbert és Szijjártó Péter képviselők által előterjesztett törvényjavaslattal. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés többsége a napirend kiegészítését nem támogatja.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztők indítványozták, hogy amennyiben az Országgyűlés nem egészíti ki a napirendjét ez utóbbi előterjesztésekkel, akkor a határozathozatalok sorában ma délután a sürgős tárgyalásba vételről döntsön. Erről tehát ma délután határozunk.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me