DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Gondolhattam volna, hogy Tállai képviselő úr következik felszólalásra, hiszen a fideszes képviselők több mint fele odagyülekezett köré és mögé, ahogyan ezt mostanában csinálni szokták a televíziós közvetítés kedvéért. (Tóth István: Te meg egymagad vagy!) Mindenesetre kétségtelen tény, azt ígértük, hogy több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak.
Tisztelt Képviselő Úr! Az embereknek azóta, hogy ez a kormány került kormányra, 25 százalékkal növekedett a reálkeresetük. (Zaj, közbeszólások a Fidesz soraiból: Csak a feleséged… - A feleséged…) Nem a nominálkeresetük, hanem az infláción felüli keresetük, vagyis az embereknek 25 százalékkal több pénz jutott ez alatt a másfél év alatt, amit egyébként összességében négy évre ígértünk, tehát legalább egy dologban már teljesítettük azt a négyéves ígéretünket, amit önök már az első félévben számon kértek rajtunk.
Az önkormányzatoknak is több pénz jut például jövőre: 9,2 százalékkal. Tisztelt Képviselő Úr! Az ígéretünkben az nem volt benne, hogy több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak, és a Fidesz fogja megmondani, hogy mennyivel.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
(11.10)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me