KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A Tállai képviselő úr által elmondottakra szeretnék csak röviden reagálni.
Képviselő Úr! Arra kérem önt, hogy olvassa el a Miniszterelnöki Hivatal honlapján azt az értékelést, amit a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal az önök által sokat emlegetett Széchenyi-terv ellenőrzése kapcsán leírt, és akkor nem fogják ennyit emlegetni azt a Széchenyi-tervet, aminek a hatása gyakorlatilag elhanyagolható volt. (Közbeszólások az ellenzéki padsorokból, köztük dr. Juhos Katalin: Azt nyolcvanszor olvastam, de nem jutok hozzá a jelentéshez, megtagadták!)
És a választópolgárok mindig azt kérik tőlünk, hogy szemléletesen próbáljuk bemutatni az egyes javaslatokat, amelyeket képviselőtársaink megfogalmaztak. Tisztelt Képviselő Úr! A Fidesz módosító indítványai arról szóltak, hogy ezer forintból költsünk el ötezer forintot! Ha önök ezt meg tudják tenni, akkor nagyon ügyesek; egyébként pedig ez jellemzi az összes, önök által benyújtott módosító javaslatot. (Dr. Pósán László: Figyelmesen kell elolvasni!) Ezer forintból ötezret költsünk el. Gratulálok!
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban, közbeszólások az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me