ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm szépen. Tájékoztatom tisztelt képviselőtársaimat, hogy azoknak a képviselőknek tudom megadni a szót ebben a vitában, akiket a mai napra frakcióvezető-helyettesként jelöltek. Tájékoztatom a képviselő urat, hogy Magda Sándor képviselő urat a mai napra nem jelölte az MSZP képviselőcsoportja, és tájékoztatom Medgyasszay Lászlót, hogy kifejezetten a tegnapi napra jelölte a képviselőcsoport frakcióvezető-helyettesnek. Egyedül Kékkői Zoltán képviselő urat jelezték a mai napra. Kis Zoltán képviselő úrnak sem tudok szót adni. (Dr. Kis Zoltán: Általánosan vagyunk jelölve!) Köszönöm szépen.
Miután további felszólalás, észrevétel és javaslat nincs… (Kuncze Gábor jelentkezik: Ügyrend!) Tisztelt Képviselőtársam! Napirend előtti felszólalásról van szó. A miniszter úr napirend előtti felszólalással élt, és erre a Házszabály 51. §-a alapján a képviselőcsoport-vezetőknek és a képviselőcsoport vezetőhelyetteseinek van lehetőségük és joguk reagálni.
Tisztelt Képviselőtársaim! A mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Püski András frakcióvezető-helyettes úr, a Magyar Demokrata Fórumból: “Hány bőrt lehet még lenyúzni az autósokról?” címmel. A képviselő urat illeti a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me