DOMOKOS LÁSZLÓ

Full text search

DOMOKOS LÁSZLÓ
DOMOKOS LÁSZLÓ (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Ma az történik, ami néhány nappal ezelőtt a költségvetés általános vitájánál: egyetlenegy bejelentkezett MSZP-s, SZDSZ-es képviselő nincs, aki írásban tíz percre jelentkezett volna. Viszont határozottan az első néhány kétperces hozzászólás egyértelművé tette azt a kiváló kommunikációs stratégiát, hogy benyújtottak egy anyagot, láthatóan Toller László még el sem olvasta, de élesen, teljes harccal, rögtön kétpercezéssel mint a kormány ellenzéke a Fidesznek esnek.
Kérem szépen, ez egy nemes dolog, építkezni akarnak. Miért nem próbálják meg megvédeni azokat a javaslatokat, amelyeket a miniszterük benyújtott? Miért nem arról beszélnek? Még szegény államtitkár úr is olyasmiről beszél, amiről már annyiszor megkérdeztük, hogy az M5-ös autópályával kapcsolatban miért nem ad arra választ, hogy a 45 kilométert miből akarják megépíteni. A koncessziós szerződés keretében Lotz Károly után most ön is alá szeretné írni vagy a minisztere azt a kiegészítő szerződést, ami még drágábbá fogja tenni ezt az autópályát? Miért nem ezt mondja? Ehhez képest az elődeikre mutogatnak, és ráadásul nem is helyesen, mint ahogy az előbb elhangzott. Legyenek szívesek, igyekezzenek az építkezéssel foglalkozni és annak körülményeivel, ne pedig másban, a múltban keressék a tetteseket!
Engedjék meg, Molnár László képviselő úr, aki bizottsági előadóként szólalt meg, olyat tett, ami házszabályellenes: olyanról beszélt, amiről a bizottsági ülésen nem volt szó. Ehhez képest olyan rendeleteket idézett, amelyeket viszont nem tudott megnevezni, hogy milyen előző kormánybeli rendeletekkel kapcsolatos véleménye van. Képviselő úr, van tíz perce, jelentkezzen be, magyarázza el, szívesen meghallgatjuk!
Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me