DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tényleg mókás az, amit Domokos képviselő úr itt előad. A kormány benyújt egy törvényjavaslatot a Nemzeti Bankra vonatkozóan, amelyet támogat a Számvevőszék, támogat maga a Nemzeti Bank, ennek következtében a kormánypárti képviselőknek olyan sok hozzátennivalójuk ahhoz, amit a kormány beterjeszt, nincs. Domokos képviselő úrnak sincs, hiszen tízperces felszólalásában hét percig valami másról beszél, és amikor ezt igyekszünk megcáfolni, akkor azt a szemünkre hányja.
Horváth képviselő úrnak persze igaza van, én is tudom, hogy kilenc órát várt arra, hogy elmondhassa a felszólalását. Ezért én őt nagyon sajnálom, de tessék elképzelni, ha a kormánypárti képviselők megfogadnák Domokos képviselő úr tanácsát, és nem kétpercesekbe sűrítve mondanák el a mondanivalójukat, hanem darabonként tíz percet beszélnének, akkor mennyit kellett volna várni.
Ami pedig Latorcai képviselő úr legutóbbi hozzászólását illeti: igen, igaza van, kiadáscsökkentő politikára volna szükség, ezt mi is elismerjük.
(21.10)
Képviselő Úr! A Fidesz nyújtott be 1450 olyan módosító indítványt, amelyek összesen kétezer-kétszáz-valahány milliárd forinttal kívánták növelni jövőre a költségvetés kiadásait. Tehát ha a Fideszen belül e tekintetben vita van, akkor engedje meg, képviselő úr, hogy én a kormánykoalíció nevében azt mondjam, hogy mi az ön álláspontjával értünk egyet, és nem azon pártbeli vitapartnereiével, akik a kiadások további növelését kívánják látni a költségvetésben.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me