DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES

Full text search

DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES
DR. KOSZTOLÁNYI DÉNES (Fidesz): Elnök Úr! Köszönöm szépen a szót. Én a 6. ajánlási ponttal kapcsolatosan, ahol azt olvashatják a képviselőtársak, hogy az önkormányzati bizottság nem foglalt állást az előterjesztő állásfoglalásával kapcsolatosan, azt szeretném kérni most az államtitkár úrtól és az előterjesztőtől, hogy itt az ideje - bár háromnegyed négy van hajnalban -, hogy tisztázzuk ennek a másfél milliárd forintos javaslatnak a sorsát a tekintetben, hogy tényleg parlagfű-mentesítésről van-e szó, vagy ahogy az önkormányzati bizottságban is elmondtam, csak a lapulevél megoldással tudunk operálni. Tehát egyetlen lényeges kérdés van, az ellenzék támogatja a parlagfűbizottság jelentésének valamennyi előterjesztett és módosított álláspontját.
Azt szeretnénk kérdezni, hogy mindehhez mennyit kíván hozzárendelni a kormányzat, másfél milliárdot hozzátenni, vagy a költségvetési bizottság szerint elvonni, vagy még esetleg a későbbi pontok is szóba kerülhetnek, mert ott van egy 8 milliárd forintos további, hosszú távú megoldást forszírozó elképzelésnek az anyagi finanszírozása.
Szeretném kérni, hogy az államtitkár úr erre a kérdésre (Dr. Vojnik Mária: Az előterjesztő, nem az államtitkár!), az önkormányzati bizottságban feloldatlan kérdésekre válaszolna, melyik kérdést támogassuk, hogyan és miképpen szavazzunk a zárószavazáskor, mert az a gond, hogy erre az önkormányzati bizottságban nem kaptunk választ.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me