FARKAS IMRE

Full text search

FARKAS IMRE
FARKAS IMRE (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Amit Sisák képviselő úr mondott, azt én jó alapnak tartom a vitára, mert valóban a 43. ajánlási pontban azt mondja, hogy az első házasok esetében kellene lehetővé tenni a 240 ezer forint igénylését, csak az a baj, képviselőtársam, hogy ezt a javaslatot azért lerontja a 48. ajánlási pontban tett javaslata, mert abból egyértelműen kiderül az utalásból, hogy ott már mindenki esetében érvényesítené mégiscsak a 240 ezer forintot. Tehát nem konzekvens ez a javaslat, hanem az egy javaslat, ez pedig egy másik javaslat végeredményben, de ezek nem épülnek egymásra.
(20.10)
Egyébként én magam is úgy gondolom, és ha megnézik az ellenzéki képviselőtársaink, mi magunk is több javaslatot nyújtottunk be az adókedvezménnyel kapcsolatban. Az igaz, hogy nem is töröljük el az adókedvezményt, csak felére csökkentjük, ugyanakkor azt próbáljuk elérni, hogy széles alapokon mások juthassanak hozzá. Éppen az a kör legyen a kedvezményezett, amit egyébként Sisák képviselő úr is a 43-as számú javaslatában fontosnak tart.
Tehát több javaslat él még ezen a területen, és remélem, ezek között lesz több olyan elfogadott módosító javaslat, amelyik az összeg csökkentésén túl új elemekkel fogja gazdagítani a mostani lakástámogatási rendszert.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me