HADHÁZY SÁNDOR

Full text search

HADHÁZY SÁNDOR
HADHÁZY SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Szeretném emlékeztetni a tisztelt Házat arra, hogy milyen vita alakult ki a kétéves költségvetés benyújtásakor és annak tárgyalásakor, de szeretném arra is felhívni a figyelmet, hogy ez a kétéves költségvetés és kétéves adójogszabály kiszámíthatóvá tette a polgárok és a vállalkozók számára a jövőt. És ez rendkívül fontos. Önök, tisztelt MSZP-s, SZDSZ-es képviselők, a választások során azt ígérték, hogy nem nyúlnak hozzá a lakástámogatási rendszerhez, hanem azt tovább kívánják fejleszteni.
Most nem erről van szó. Láthatjuk azt, hogy korábban megadott kedvezményeket kívánnak visszavonni és elfelezni. Úgy nem lehet egy hosszú távú lakásépítésbe kezdeni, ha a polgárok azt látják, hogy egyszer adókedvezményt adtak, egyszer támogatást adnak a lakáshoz jutóknak, utána pedig az adott szót visszavonva ezt a támogatást, ezt az adókedvezményt drasztikusan csökkentik.
Tisztelt Képviselőtársaim! A saját szavukat ássák alá, a saját bizalmukat veszítik el az ilyen politikával. Éppen ezért mindenképpen javasolom azt, hogy ezt a lakástakarékossági, illetve hiteltörlesztési kedvezményt, a havi 20 ezer forintot őrizzük meg. Önök is büszkék lehetnek, és nemcsak a polgárok javát szolgálják, hanem a saját igazmondásukat tudják ezzel bebizonyítani.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me