ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Soron következik a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről és az államháztartás hároméves kereteiről szóló T/5601. számú törvényjavaslat általános vitájának időkeretben történő tárgyalásáról szóló döntés.
Az Országgyűlés a házbizottság javaslatára bármely napirendi pont időkeretben történő tárgyalását határozza el. A házbizottság a törvényjavaslat általános vitájára 30 órás időkeretet javasol, amelynek október 28., 29. és 30. napokra történő elosztását a kiküldött napirendi ajánlás melléklete tartalmazza.
Határozathozatal előtt megkérdezem, a képviselőcsoportok részéről kíván-e valaki felszólalni három perc időtartamban. (Nincs ilyen jelzés.) Úgy látom, ilyen felszólalási igény nincsen.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e ahhoz, hogy a házbizottság javaslatának megfelelően a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről és az államháztartás hároméves kereteiről szóló T/5601. számú törvényjavaslat általános vitáját 30 órás időkeretben tárgyaljuk a kiküldött elosztás alapján. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 260 igen szavazattal, 3 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül az időkeretben történő tárgyalást elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most részletes vitára bocsátások következnek.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me