DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! A nemzedéket, amelyről ön szólt, nem kevésbé tisztelem és becsülöm, mint ahogyan ön is. Én ezért azt gondolom, hogy a nemzedéknek sok képviselője van, ön az egyik képviselője, és vannak mások is, akik képviselik ezt a nemzedéket.
Ami a tényeket illeti: a szociálpolitikai támogatásokat növeltük. Ezt, képviselő úr, elfelejtettem mondani, nyilván előfordulhat ilyen, hogy az embernek ilyen lényeges dolog nem jut az eszébe, ezért szeretném emlékeztetni rá.
A diákhitelt mint konstrukciót megtartottuk - ígértük, hogy meg fogjuk tartani. A 10 ezer új kollégiumi férőhely létesítésével kapcsolatban pedig: bekerültek a költségvetésbe azok az alapvető számok, amelyek eredményeképpen a PPP-rendszerben, tehát a magánszektor és az állam együttműködésének a rendszerében meg lehet kezdeni a kollégiumi férőhelyek létesítését. Úgyhogy azt gondolom, hogy téved, képviselő úr.
Az pedig, hogy (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) 2006-ban majd számot adunk: állunk elébe, ilyen a demokrácia természetesen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me