ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály 7. § (3) bekezdése alapján a mandátumvizsgálat eredményéről szóló jelentéshez módosító javaslatot nem lehet benyújtani. A mandátumot az Országgyűlés vita nélkül igazolja.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy igazolja-e Havas Szófia mandátumát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 272 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett Havas Szófia mandátumát igazolta. (Taps.)
Közben két szocialista párti képviselő jelezte (Folyamatos jelzések érkeznek.), három, négy…, egy szabad demokrata, három szocialista képviselő, a Fidesz soraiból is… Kérdezem, hogy igennel szavaztak-e. (Jelzésre:) Mindannyian bólogatnak. Kérem a kollégákat, hogy regisztrálják a plusz igen szavazatokat.
(Az MSZP sorai felé:) Parancsoljon, képviselő úr! Nem működik a gépe? Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérem Havas Szófia képviselő asszonyt, fáradjon a terem közepére, és tegye le az esküt. Megkérem Podolák György jegyző urat, olvassa elő az eskü szövegét, a tisztelt Országgyűlést pedig kérem, hogy álljon fel. (A teremben lévők felállnak. - Dr. Havas Szófia a terem közepére lép. - Podolák György jegyző előolvassa az eskü szövegét.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me