KOVÁCS TIBOR

Full text search

KOVÁCS TIBOR
KOVÁCS TIBOR (MSZP): Néhány gondolatot szeretnék még elmondani arról a szociális programról, támogatási programról, amely a gyerekek támogatásáról, a családok támogatásáról, a lakásépítés további támogatásáról szól. (Folyamatos közbeszólások a Fidesz padsoraiból, többek közt: Gyurcsány!)
Tisztelt Képviselőtársaim! Nem hangzott el egyetlenegy olyan vélemény sem azzal kapcsolatban, hogy az az elképzelés, amit mi a lakástámogatási rendszer átalakításával kapcsolatban megfogalmaztunk, elfogadhatatlan. Az én választókörzetemben példa nincs arra, tisztelt képviselőtársaim, hogy valaki 30 millió forintos bankhitelt vett volna fel a lakásépítéséhez. (Dr. Répássy Róbert: Magyar Bálint!) Ezzel szemben sokkal többen vannak olyanok (Dr. Répássy Róbert: Ezzel szemben Magyar Bálint!), akik a szociálpolitikai támogatás növelésében érdekeltek ahhoz, hogy a lakásépítésüket meg tudják kezdeni, sokkal többen voltak azok, akik 5-6 millió forintot vettek igénybe a lakás felépítéséhez. Őket ennek a rendszernek a megváltoztatása semmilyen tekintetben nem érinti, ezáltal sokkal igazságosabb rendszer jön létre ezen a területen is (Dr. Répássy Róbert: Mondd el Magyar Bálintnak! Sokkal igazságosabb!), sokkal több forrás áll rendelkezésre azok számára, akik új lakást szeretnének maguknak építeni. (Egy hang a Fidesz padsoraiból: Gyurcsány, új lakás? – Babák Mihály: Egyharmaddal csökken a forrás!)
Lehetne sorolni még azokat a költségvetési tételeket, amelyek a vidék Magyarországát pozitívan érintik. Sajnálom, hogy önök nem találtak ilyen tételeket, és nem tudtak egyetlenegyet sem az eddigi vitákban elmondani.
Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok padsoraiban. – Babák Mihály: Konkrét dolgokat mondjál!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me