KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF

Full text search

KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF
KÉKKŐI ZOLTÁN JÓZSEF (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Kis Zoltán képviselő úrnak szeretnék válaszolni. (Dr. Kis Zoltán: Tudtam, tudtam! - Derültség.) Nagyon érdekes volt, hogy visszavitt engem a harmincas évekbe, számomra ez meglepő – mondjuk, '50-es születésű vagyok, tehát a történelemkönyvekből ismerem csak azt az időt. De érdekes volt, hogy a rendszerváltozás előtt meg éppen fordítva vádoltak, most, úgy látszik, baloldalibb lettem.
De hogy mennyire nem figyelt oda a képviselő úr, hogy én mit mondtam, és miről kértem volna esetleg tájékoztatást, engedje meg, hogy felolvassam: ugyanis a hitelelengedés mellett az aszálykár és a dunai árvíz kárvallottjai is ebből az összegből lettek kártalanítva, ezért igényeltem volna egy részletezőbb kimutatást - nem részletes, részletezőbb. Lehet, hogy nyelvbotlás volt, akkor meg elnézést kérek, én részletezőbbet kértem volna.
Hogyan képzelem el ezt a részletezőbb kimutatást? Mint ahogy a többi táblázat is szerepel ebben a jelentésben, egyéni gazdálkodókra, szövetkezetre, gazdasági társaságokra, őstermelőkre lebontva lettem volna kíváncsi, és természetesen az aszálykárra és az árvízkárosultakra lebontott részletes kimutatás lett volna helyénvalóbb ebben a jelentésben, én ezt kértem volna. Én továbbra sem vagyok kíváncsi arra, hogy egyénileg kik milyen formában részesültek ebből, úgyhogy nem tudom felajánlani, hogy együtt megyünk az ombudsmanhoz engedélyt kérni. (Derültség.) Esetleg utána megkérdezem öntől, hogy tényleg kik milyen formában részesültek - én továbbra sem vagyok kíváncsi erre.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me