TÓTH KÁROLY

Full text search

TÓTH KÁROLY
TÓTH KÁROLY (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Képviselőtársaim! Ne akarjuk megelőlegezni a vizsgálat eredményét! Azt szeretném önnek is, képviselőtársam, mondani, hogy kikérni ingyen van, azt még befektetni sem lehet. Tény: 2002. június 21-én már valamennyi olyan érdemi dologért kivetik a büntetést, akkor még az önök által, a Pénzügyminisztérium által felügyelt Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete…! Még egyszer mondom, képviselő úr, ha nem is tetszik: ezt a szervezetet 2002-ben, amikor ezt a vizsgálatot lefolytatja, a zárójelentést készíti elő, az önök kormánya van, önök nevezik ki, és a Pénzügyminisztériumhoz tartozik. Az önök Pénzügyminisztériumához. 2001-ben az önök kormánya volt hatalmon, amikor ugyanennél, ha hasonló témakörben is, elindul egy rendőrségi vizsgálat. Megszakadt.
Képviselő Úr! Az most mellékes, hogy magánbank vagy nem magánbank. Ha 2001-ben ez a folyamat elejét veszi, ha végigvizsgálják a jelentés és a feljelentések alapján, nincs 2003!
Képviselő Úr! Ez nem szánalmas mentegetőzés! Az a reménytelen vállalkozás, amit önök megpróbáltak, hogy hátha lehet olyan történelemkönyvet írni, amelyiknek 2002. május 26-án van a nyitó napja - de hát ilyen az élet, ilyen nincs.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me