DR. SZAKÁCS IMRE

Full text search

DR. SZAKÁCS IMRE
DR. SZAKÁCS IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Azt gondolom, hogy Arató Gergely hozzászólásával különösebben nem kell vitatkozni; annyira alaptalan és a személyére jellemző módon szólt hozzá, hogy erre nem érdemes szót vesztegetni. Én megértem, hogy a Szocialista Pártban a fiatal, feltörekvő politikusoknak nehéz előrejutni, és megpróbálnak túltenni meglett tagtársaikon, és még annál is vadabb, vagdalkozó, minden ténytől mentes állításokat felhozni, tehát megértem én ezt, de azt gondolom, nem kellene ezeket a parlament elé behozni.
Nem kellene azért behozni, mert - ahogy Varga Mihály képviselőtársam, volt pénzügyminiszter elmondta - bizony ezek a beruházások, amelyeket Arató képviselőtársunk felemleget, szépen megvalósultak, és hiába áldásos tevékenysége üvegszemű Keller Lászlónak, ezekben az ügyekben megtörtént a feljelentés, azonban a rendőrhatóság is elutasította ezeket a feljelentéseket, tehát semmi kivetnivalót nem találtak benne. És nemhogy a rendőrség nem talált benne kivetnivalót, de nem talált benne az Állami Számvevőszék sem, hiszen az ÁSZ-vizsgálat is megállapította, hogy ezek a beruházások és projektek, pályázatok teljesen szabályszerűen zajlottak le.
Mi lehet akkor az oka annak, hogy Arató képviselőtársunk ezt a minősíthetetlen hozzászólást itt ma megtette a parlamentben? Valószínűleg az a rohamos népszerűség-zuhanás, amelyet a Szocialista Párt el kellett könyveljen az elmúlt hónapok során. Kedves képviselőtársam, ha nem figyelte volna, épp az ilyen hozzászólások, mint amit most ön is produkált, többek közt az oka, hogy a Szocialista Párt ennyire zuhan. Az már, amit egyébként a K&H-üggyel kapcsolatosan és a különböző intézkedésekkel kapcsolatosan a párt tett, erre csak rátett. Kérem, hogy legközelebb próbáljon meg tényszerű és valós állításokat megfogalmazni itt a Házban.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me