PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Kosztolányi képviselőtársamhoz szeretnék én is kapcsolódni. Kérem a kormánypárti képviselőtársaimat, hogy még egyszer gondolják át a törvényjavaslat támogatását. Kérem a törvényjavaslat előterjesztőjét, hogy vonja vissza a törvényjavaslatot átdolgozásra, és még az ősz folyamán kerüljön átdolgozott formában az Országgyűlés elé. Ha nem így történik, mindenki számára ismét világossá válik, hogy a kormány csak píártevékenységet folytat ezen a területen is, látszatintézkedéseket hoz, nem keresi a megoldásokat, pedig ahogy beszédem elején mondtam, több mint kétmillió ember él ebben a társasházi formában.
Még egy érvet szeretnék mondani, miért gondolom azt, hogy egyszerre kellene tárgyalni az összes lakás jellegű törvényt. Az ősz folyamán kerül majd a tisztelt Ház elé a szövetkezeti törvény; jelen pillanatban nincsen szabályozva, hogy szövetkezetből hogyan lehet társasházzá válni, vagy - ahogy Kosztolányi képviselőtársam mondta - hogyan lehet társasházból szövetkezetté válni.
Tehát még egyszer mondom: a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési képviselőjeként azt kérem, gondoljuk át, hogyan lehetne egy jobb törvényt elkészíteni. A Magyar Demokrata Fórum szakértői mindenesetre készen állnak a négypárti politikai egyeztetésre.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me