DR. RÉPÁSSY RÓBERT

Full text search

DR. RÉPÁSSY RÓBERT
DR. RÉPÁSSY RÓBERT (Fidesz): Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm, hogy válaszolt a miniszter úrnak feltett kérdéseimre, a dologban mégsem láthat tisztán a magyar közvélemény.
Ha Tóth András államtitkár úr tudta, hogy abban a pillanatban, abban az időszakban, amikor ő találkozik Kulcsár Attilával, akkor már eljárás alá vonták Kulcsár Attilát, magyarul, operatív módszerekkel megfigyelték Kulcsár Attilát a nemzetbiztonsági szolgálatok, ha ezt ő tudta, akkor az ő találkozójukról miért nem készült hasonló módon feljegyzés, lehallgatási jegyzőkönyv, bármi, tehát hangfelvétel? Ez az egyik.
A másik: ha ő Kulcsár Attilától információkat szerzett, erről kinek adott tájékoztatást, és mik ezek az információk? Ezt a mai napig nem tudjuk, hogy valóban Kulcsár Attila készített-e feljegyzést Tóth András úr részére, vagy egyáltalán a nemzetbiztonsági szolgálatok részére.
Én szeretném a mai napon is megkérdezni, nyilván holnap majd a nemzetbiztonsági bizottság ülésén is, hogy Tóth András államtitkár úr miről tájékoztatta (Az elnök jelzi az idő leteltét.) Kiss Pétert, a felügyelő minisztert ez után a beszélgetés után. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me