SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Medgyessy Péter miniszterelnök úr nem vállalta a válaszadást; Gyurcsány Ferenc nem kívánt saját maga ügyvédje lenni; Kiss Péter megkísérelte, de nem adott választ a kérdéseimre.
Miniszter úr, bizonyára ön is emlékszik, ha már a memóriáról van szó, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal jelentésére. A KEHI a jelentésében egyértelműen leírja, hogy több ponton törvénysértő, illetve jogorvoslatra szorul az a szerződés, amelynek alapján Gyurcsány Ferenc cége hozzájutott - jóval értéken alul - ehhez az ingatlanhoz. Szilvásy György, aki akkor a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára volt, levélben fordult önhöz, kérvén a KEHI-jelentés módosítását. Ön ezt a kérést továbbterjesztette a KEHI elnökéhez, és ezen kérés hatására változott a KEHI jelentése, amit aztán az önök kormánya elfogadott.
Tisztelt Miniszter Úr! Hogy is mondta ön? Ennyit a morálról - ennyit az önök moráljáról. A választ nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban, közbeszólások ugyanonnan: Éljen! Így van!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me