SOLTÉSZ MIKLÓS

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS
SOLTÉSZ MIKLÓS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Ön a kommunizmus angyalát emlegette; legfeljebb a kommunizmus ördögéről kellene beszélni, de úgy gondolom, hogy kár idézni a múltat.
Ahhoz szeretnék kapcsolódni, amit Balla képviselőtársam mondott, ugyanis az a közvagyon, az a gázvagyon, ami Magyarországon még a föld mélyén van, azt hiszem, mind a tízmillió magyar állampolgárt megilleti, és az abból származó támogatás nemcsak a gázzal fűtőket, a gázt használókat segítheti, hanem mindenki mást, aki rákényszerül arra, hogy más energiaforrásból fűtse a lakását, a házát, az épületeit. Így azt gondolom, hogy mind a 114., mind a 115. javaslatot nem elutálni kellene, hanem inkább el kellene gondolkodni azon, hogyan lehetne ezeket az energiaforrásokat valamilyen módon kompenzálni.
(15.20)
Ön valószínűleg félreértette a 114. javaslatunkban leírtakat. Ugyanis mi nem azt írtuk itt le, hogy azonos áron szerepeljen a gáz, az áram, a fűtőolaj, a kőszén, a tűzifa és egyéb, más háztartási célra használt energiaforrás, hanem hogy vegyük figyelembe a pénzbeli juttatásoknál ezeket a kedvezményeket, és ezek is a kedvezményekben részesülhessenek. Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me