DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Tisztelt Elnök Úr! Egy rendhagyó ügyrendi felszólalást tartok, ugyanis ez a vita okkal és tartalmi ok miatt helyesen elhúzódott, ezért a tervezettnél később kezdődik a Gazdasági Versenyhivatalról folyó vita. Én szerettem volna a frakció nevében beszélni, de miután egy EU-kampányon veszek részt, amely hatkor kezdődik, ezért el kell mennem, amiért elnézést kérek. Tudom, hogy ennek most vége van, de amíg végighallgatjuk az előterjesztéseket, azt lekésném.
Az lenne az ügyrendi hozzászólásom tartalma - amennyiben az elnök úr lehetőséget lát arra -, amikor az SZDSZ vezérszónokára kerülne a sor, kérem az elnök úrtól, a jegyzőkönyv számára jelentse be, hogy az SZDSZ vezérszónoka a Gazdasági Versenyhivatal feladataival és konkrét tevékenységével kapcsolatos támogató hozzászólást kívánt elmondani a parlamentben, de a szombati EU-népszavazásra való felkészülés jegyében erre most nem kerülhet sor, mert ez most annyira fontos.
 
(17.10)
Ezért kérem mindannyiuk, a Gazdasági Versenyhivatal itt lévő képviselőjének szíves elnézését, mert tényleg támogatni akartuk őket, és remélem, hogy ezt az ügyrendi felszólalást is megbocsátják nekem ezzel összefüggésben.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me