ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, jegyző asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy természetesen az őszi ülésszakhoz hasonlóan a tavaszi ülésszakról jól áttekinthető táblázatban tájékoztatjuk valamennyi képviselőtársunkat, nemcsak azért, hogy áttekinthető, hanem hogy kiszámítható módon is tájékozódni tudjanak a plenáris ülések, a szavazások, illetőleg a bizottsági ülések időpontjáról.
Mindezek után, tisztelt képviselőtársaim, kérdezem önöket, hogy elfogadják-e az Országgyűlés 2003. évi tavaszi ülésszakának munkarendjére tett javaslatomat. Kérem, szavazzanak, géppel! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 203 igen, 5 nem szavazat mellett, 108 tartózkodással a tavaszi ülésszak munkarendjét elfogadta.
(11.40)
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az új munkarendnek megfelelően egyes benyújtási határidők is megváltoznak, az ezekről szóló tájékoztatást még a mai napon valamennyi képviselőtársam kézhez kapja.
Tisztelt Országgyűlés! Képviselőtársaim! Soron következik mai ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság múlt csütörtöki ülésén nem született megállapodás, így az ülés napirendjére, a tanácskozás időtartamára, a felszólalási időkeretekre elnöki jogkörömben tettem javaslatot. Ezt a hét végi futárpostában valamennyi képviselőtársam kézhez kapta. A benyújtott önálló indítványokról a javaslat függelékében tájékoztattam az Országgyűlést.
Képviselőtársaim! A Fidesz képviselőcsoportja kezdeményezte, hogy mai ülésünkön ne kerüljön sor a nemzetőrség létrehozásáról szóló 100/2001. (XII. 21.) számú országgyűlési határozat hatályon kívül helyezéséről szóló országgyűlési határozati javaslat vitájára és határozathozatalára. Először erről a javaslatról határozunk, ezt követően döntünk az előterjesztett napirendi ajánlásról.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me