HÁRS GÁBOR

Full text search

HÁRS GÁBOR
HÁRS GÁBOR, a külügyi bizottság alelnöke, a bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Én is szeretném tájékoztatni a tisztelt Házat arról, hogy a külügyi bizottság három alkalommal tárgyalta az előterjesztést, a múlt héten hétfőn egyszer és ma két alkalommal.
Az első alkalommal a kormánypárti képviselők úgy vélték, hogy elegendő az a tájékoztatás, amit a kormány képviselője adott, ezért támogatták az előterjesztést. Az ellenzék képviselői, konkrétan a Fidesz képviselői még további kiegészítéseket, illetve további információkat kértek. Ezért a szavazási arány 12 igen volt, 7 tartózkodás ellenében.
A mai első bizottsági ülésen hasonló volt az eredménye a megbeszélésünknek, mint múlt hétfőn, azzal a lényeges különbséggel, hogy ma semmilyen vita nem volt. A tulajdonképpeni vita nélküli tárgyalás után 12 igen szavazattal, ezúttal 8 tartózkodás mellett támogatta a bizottság az előterjesztést.
(18.10)
A ma délutáni újabb ülésen, amire Keleti György elnök úr is utalt, a két bizottság elnökének módosító javaslatát tárgyaltuk, amely egyhangú támogatást kapott.
Szeretném mindezek után a külügyi bizottság nevében én is támogatásra ajánlani a tisztelt Háznak az országgyűlési határozati javaslatot.
Köszönöm a szót. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me