ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény, valamint a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1690. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1690/5. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Kezdeményezem, hogy az előterjesztéshez benyújtott két módosító javaslatot összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az 1. és a 2. pontokra. Tájékoztatom önöket, hogy a részletes vitában a képviselői felszólalási időkeret az elfogadott napirendi ajánlás szerint öt perc. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály értelmében a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez lehet hozzászólni.
Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nem jelentkezett felszólalásra egy képviselőtársunk sem, ezért a részletes vitát lezárom.
Megkérdezem Gál Zoltán képviselő urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában korábban elhangzottakra.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me