ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a nemzetőrség létrehozásáról szóló 100/2001. (XII. 21.) számú országgyűlési határozat hatályon kívül helyezéséről szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/1989. számon, a honvédelmi bizottság ajánlását pedig H/1989/4. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Felhívom figyelmüket, hogy a bizottsági ajánlás 1. és 2. pontja a bizottság döntése szerint nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek, így ezekre a részletes vita nem nyílik meg. A vitában kizárólag az ajánlás 3. pontjában szereplő indítványhoz lehet hozzászólni, amely azt kezdeményezi, hogy a nemzetőrségről szóló határozat csak 2050-ben veszítse hatályát. Kérem a képviselőket, hogy felszólalásaik csak erre a témakörre korlátozódjanak.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 3. pontjára. Tájékoztatom önöket, hogy a felszólalási időkeret öt perc. Megkérdezem, kíván-e a képviselő hölgyek és urak közül valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Felszólaló nem jelentkezett, ezért a részletes vitát lezárom.
Megkérdezem Iváncsik Imre államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván reagálni a korábban elhangzottakra.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me