DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Ön ebben az ügyben szenvedélyesen keresi részletekben is az igazságot. Nos, szeretném azt mondani, hogy különböző jelentéseket tartok a kezemben, amelyeket sajnos nem tudok most felolvasni, mert ahhoz elég hosszúak, hogy két plusz egy percbe is beleférjenek, de a lényeget szeretném önnek elmondani, és az teljes egészében tükrözi azt, amit én önnek levélben megírtam.
Az úgynevezett e-pénz projektvezetői értekezleten készült hangfelvételeken az ön által kérdezett kijelentés nem hangzott el. Ezt megvizsgálták, belső ellenőri jelentés van róla, végighallgatták a hangfelvételt, tehát bizonyítható, hogy a kijelentés nem hangzott el. A személyében érintett is írásos nyilatkozatot tett arról, hogy arra a bizonyos nyolcmillió forintra vonatkozó állítólagos korrupciós igény részéről sem szóban, sem írásban nem nyilvánult meg. A belső ellenőri jelentés azt is igazolta, hogy az a szituáció sem jöhetett létre az érintettel kapcsolatban, amire ön célzott, mert a jelzett időszakban nem az érintett volt az egészségbiztosítás informatikai fejlesztési főosztályvezetője, és az említett időintervallumban ilyen projektvezetői értekezlet nem volt. Az utolsó olyan értekezlet, ahol ez elhangozhatott, más időben volt, de ennek a hangkazettáját is megvizsgálták.
Úgyhogy, képviselő úr, azt kell mondanom, hogy természetesen a vizsgálatot dokumentáltan folytattuk le, ezek az adatok rendelkezésre állnak, és majd a maradék egy percben még kitérek a többi kérdéssel kapcsolatos vizsgálati eredményre.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me