DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Köszönöm, hogy a képviselő úr megnyugtatóan ezt tudomásul vette, valóban előírt felelős belső ellenőri jelentés van most a kezemben.
Természetesen a minisztérium vezetésének is és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatójának is érdeke, hogy ezek a kérdések megnyugtatóan lezáruljanak, le is zárhatók e tekintetben, mint ahogy az informatikai projekt ügye is most már a vezetőváltás után, úgy tűnik, megfelelő irányba megy tovább.
Még azt szeretném önnek elmondani, hogy a főcsoportfőnök összeférhetetlenségére vonatkozó kérdés valóságtartalmát is megvizsgálták, és megfelel az a valóságnak, amit én önnek írtam, hogy megfelelő időben az érintett megszüntette az összeférhetetlenségét.
Végül, külön ellenőriztük a képviselő úr által felvetett, az OEP főigazgatójának a családtagjaira vonatkozó kérdés valóságtartalmát, és nincs okunk azt feltételezni semmilyen módon, hogy a hatályos jogszabályok szerint bármilyen összeférhetetlenség e tekintetben fennáll.
Úgyhogy, képviselő úr, kérem, fogadja el ezeket a válaszokat. Köszönöm.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me