DR. ŐRY CSABA

Full text search

DR. ŐRY CSABA
DR. ŐRY CSABA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Miniszter Úr! Nem szeretném folytatni a számháborút, mindenesetre azonos időszakkal kell összehasonlítani a számokat, és akkor nyilvánvalóan nem lehet mellébeszélni, mint ahogy ezt ön is megpróbálta az előbb.
Szeretném fölhívni a figyelmét arra, hogy azon emberek számára, akik elveszítik az állásukat, a munkanélküliség éppenséggel százszázalékos, és nem fogja vigasztalni őket, hogy az alulképzett munkájuk ugyan elmegy, viszont hiány lesz vagy kereslet mutatkozik a háromdimenziós számítógépes szerkesztést idegen nyelven jól művelő mérnökökből. Ez a kettő nem ugyanaz. Mint ahogy elképzelhető, még ha úgy is lenne, hogy nyolc és fél hónap ámokfutás után visszatérnek oda, ahonnan el sem kellett volna mozdulni, ahol az Orbán-kormány abbahagyta, tehát a közép- és kisvállalkozások támogatásához, egyelőre most valami számot hallottunk, de többnyire csak szót kapunk, szót, szót, ígéretet, ígéretet; legutóbb azt, hogy majd február 15-én megint fognak mondani valamit, mindezt pedig cselekvés helyett. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.)
Miniszter Úr! Nem kellene a kormány elrontott politikáját az emberekkel megfizettetni. Válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me