BURÁNY SÁNDOR

Full text search

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársam! Részben rosszul tájékozódott. Tájékoztatom ezúttal is, hogy Cserjés Ákosnak hívják a helyettes államtitkár urat. (Szijjártó Péter: Akkor vissza az egész!)
Egyébként félig pontosak az értesülései, de a lényeget nem említette. Szingapúrban, Malajziában és Hongkongban a miniszter úr és szűk kísérete több mint 25 tárgyalást folytat ezekben a napokban. Azért mondom, hogy folytat, mert a tárgyalássorozatnak még nincs vége. Csütörtökön érkezik vissza a miniszter úr. Ezek a tárgyalások gazdasági befektetőkkel, jegybankelnökökkel, pénzügyminiszterekkel és politikusokkal zajlottak. Nem hinném, hogy a Magyar Köztársaságnak, ha befektetési lehetőségekről van szó, ki kell zárnia érdeklődési köréből a távol-keleti, egyébként gyorsan fejlődő régiót. Utazásának konkrét eredményeiről egyébként nyilván személyesen is örömmel beszámol a parlamentben, ha hazaérkezik.
Az utazás célja befektetői körökkel való tárgyalássorozat volt. Nem hinném, hogy az adófizetők pénzének kidobásáról lenne szó, ha 25-26 tárgyalás van ez alatt a néhány nap alatt. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me