PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm. Képviselő Úr! Változatlanul szeretném jelezni, hogy a rendőrségi nyomozások alkalmával politikai szelektálásról nincs szó; mint ahogy ezt ön jelezte, mint ahogy most az egy percben is jelezte, és próbálja sugallni ezt a gondolatot, ez nem állapítható meg.
Az előbb említett üggyel kapcsolatban jelzem, hogy a Fővárosi Főügyészség - mármint a csillebérci üggyel kapcsolatban - 2003. január 28-án pótnyomozást rendelt el, amelynek teljesítése jelenleg folyamatban van. Ez is bizonyítja, hogy a rendőrség minden alkalommal törvényesen járt el, az ügynek és a nyomozásnak megfelelően cselekedett.
Szeretnék idézni az ügyészség irataiból: "A nyomozó hatóság 2002. december hó 2. napján a felügyeletet gyakorló ügyész téves állásfoglalása alapján a nyomozást megszüntette." Nos, mint ahogy ön is tudja, tisztelt képviselő úr, minden ügyész döntését (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) nem lehet a Belügyminisztériumon számon kérni. Önnek is lehetősége van arra, hogy a Fővárosi Főügyészségnél interpelláljon, és ezt számon kérje.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me