CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR foglalkoztatáspolitikai és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök úr. Szeretném jelezni, hogy a pályázat keretében mintegy 3500 munkahelyet jegyeztek, hogy úgy mondjam, a pályázók, a munkáltatók, és ez mutatja, hogy van szándék ilyen munkahelyek létrehozására Magyarországon.
(16.10)
Képviselőtársaimnak csak említeném, hogy az Egyesült Államokban 30 millióan dolgoznak távmunkahelyen, az Európai Unióban több mint 10 millióan, és ha a statisztikákat nézzük, akkor azt látjuk, hogy az Európai Unióban a foglalkoztatottak körében három év alatt 6 százalékról 13 százalékra nőtt a távmunkahelyen alkalmazottak köre.
Ezt a perspektívát látva magunk előtt, illetve a nyilvánvalóan lezajló folyamatokat, minisztériumunk az Informatikai Minisztériummal közösen gondolkodik újabb pályázatok megfogalmazásáról, azért, hogy Magyarországon lendületesen tudjon elterjedni a távmunka mint alkalmazási munkaforma, és azok az ezrek és tízezrek, akik ma távmunkahelyen szeretnének dolgozni, munkahelyhez is tudjanak jutni a következő esztendőkben.
Köszönöm a figyelmet.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me