ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3692. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3692/33. számon kapták kézhez. A benyújtott módosító javaslatok számára, összefüggéseire tekintettel indítványozom, hogy egyetlen szakaszból álljon most is a részletes vita. Az indítványról kézfelemeléssel határozunk. Megkérdezem az Országgyűlést, támogatja-e a javaslatot. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Tájékoztatom a képviselőtársaimat, hogy ötperces az időkeret. Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-től 33-ig terjedő pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett. A részletes vitát lezárom. Államtitkár úr, gondolom, ebben az esetben is később, majd a határozathozatal előtt kíván válaszolni. Határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! A mai napirendi pontok tárgyalásának végére értünk, azonban van még napirend utáni hozzászólás. A napirend utáni felszólalásra jelentkezett képviselő úr már eltávozott a körünkből, tehát nincs módja arra, hogy elmondja a hozzászólását. (Kuncze Gábor: Hogy hívják?) Tóth István képviselő úr. Még utolérhetjük talán, ha a frakcióvezető úr segít, és utánaszalad, akkor még lehet, hogy el tudja mondani a hozzászólását. Tehát napirend utáni hozzászólásra nem sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me