MANNINGER JENŐ

Full text search

MANNINGER JENŐ
MANNINGER JENŐ (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Megtisztelő is, hogy közbeszerzési szakértőnek nevezett minket, hiszen valóban az előző ciklusban például a közbeszerzéseknél is jelentős előnyben részesítettük (Derültség, zaj az MSZP és az SZDSZ padsoraiból. - Keller László: Nem is volt!) a törvények által megengedett módon a magyar kis- és középvállalkozásokat, amit önök nem tesznek meg. (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Így van! - Dr. Magda Sándor: Ennek semmi nem szégyen!) És ez a legnagyobb hiba.
Ami pedig a bulvársajtót illeti, ezt a hírt, amelynek alapján a versenyhivatali eljárásról beszámoltam, a Népszabadság tette közzé. Örülök annak, hogy ön a Népszabadságot bulvárlapnak nevezi.
Egyébként pedig ami az összejátszást és a Versenyhivatal vizsgálatát illeti, arra azt tudjuk mondani, nagyon örülünk, ha úgy látja, hogy semmilyen nyomást nem fognak rá gyakorolni - ez örvendetes - és nem fogják az eredményt a szőnyeg alá söpörni. Erre várunk. Mindazonáltal úgy látszik, ön még mindig nem szűrte le a tanulságokat, és nem látja, hogy milyen összejátszás folyik a háttérben, ezért a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me