DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelettel meghívom önt egy-két akcióra, vagy egy-két olyan rendezvényre, ahol az ügy fontosságára igyekszünk felhívni a figyelmet. Hozzáteszem, hogy hatályos jogszabályok vannak, amelyeket be kell tartani.
Az önkormányzatoknak államigazgatási eljárás keretében, igenis a levegőminőség megóvása érdekében, önkormányzati növényvédelmi intézkedéseket kell hozniuk. A gyommentesítés kötelező. Fel kell lépni a gondatlan földtulajdonosok, telektulajdonosok ellen. Azt gondolom, a szaktárcák abban elszántak, hogy érvényt is szereznek ennek az igénynek - többek között amivel az eseti bizottság, nemcsak a Fidesz képviselői, hanem mindenki más ezzel egyetértett.
Hadd mondjam el azt a pénzügyi források tekintetében, hogy megszavaztuk azt, hogy a Johan Béla Nemzeti Program keretében az adózó állampolgárok az adójuk 1 százalékát parlagfű-mentesítésre is felajánlhatják, ez is több száz millió forintot fog jelenteni, és az ezzel kapcsolatos propagandát és tájékoztatást elkezdtük. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me