DR. KOLBER ISTVÁN

Full text search

DR. KOLBER ISTVÁN
DR. KOLBER ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Biztosíthatom, hogy levelére válaszolni fogok, amelyet pénteken kaptam meg, és sajnálom, hogy nem hivatkozott ezekre a jogszabályokra, amelyeknek aztán itt hamar véget ért a felsorolása.
(19.40)
Azt gondolom, hogy egy ilyen támogatás átgondolása időt igényel, és ezt a javaslatot szívesen fogadtam volna korábban is. Köszönöm a tájékoztatását az élelmiszer-ipari szakközépiskolával kapcsolatosan. Magam is jártam ott, bejártam ezt az intézményt, sőt az ön által említett tanműhelyt még mint a Somogy megyei közgyűlés elnöke és a területfejlesztési tanács elnöke magam támogattam. Örülök, hogy nagyra értékeli ennek az intézménynek a tevékenységét, amelyet ezek szerint gazdagított ez a műhely is.
Szeretném kiemelni, mert eljutottunk odáig, hogy minden benyújtott igényt ki kell elégíteni, tudjuk jól, nyilván valamennyien érezzük, ha itt nem is hangzik el ebben a teremben, hogy a források és a lehetőségek végesek. Azt gondolom, a fejlesztéseknek van egy olyan módja, amely a lépésről lépésre történő szívós, de céltudatos munkával ér célt. Bízom abban, hogy ez a munka nemcsak országosan eredményes, hanem Kaposvár tekintetében is az, illetőleg az lesz a jövőben is.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me