ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen. Erről márpedig most szavazni fogunk.
Tehát aki egyetért az ügyrendi indítvánnyal, miszerint hogy egy szakaszban tárgyaljuk ezt, az kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Úgy látom, hogy a látható többség elfogadta. (Dr. Kontrát Károly: Egyhangúlag, elnök úr.) Nem volt egyhangú, ha már idáig fajul a dolog, de megvolt a látható többség.
Tehát akkor egy szakaszban folytatjuk le a vitát, és ismét felhívnám a figyelmüket arra, hogy a felszólalás időkerete 5 perc, és ezt kérem betartani. Egyúttal felhívom a figyelmüket arra, hogy a Házszabály 105. § (3) bekezdése szerint kizárólag ahhoz a szakaszhoz lehet hozzászólni, azokhoz a módosító javaslatokhoz, amiről szó van. Úgyhogy tisztelettel kérem a képviselő urakat, ahogy ezt fel is olvastam, hogy a T/3560/84. számmal jelzett bizottsági ajánlásban szereplő részek kapcsán legyenek szívesek a jobb nyomon követhetőség érdekében jelezni, hogy ennek mely pontjaihoz kívánnak hozzászólni.
Megnyitom a részletes vitát, akkor most már egyben. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. Kérem, hogy ezt gombnyomással jelezzék.
Mécs Imre, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselője, ötperces időkeretben kíván felszólalni. Képviselő úr, parancsoljon, öné a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me