LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! A Magyar Demokrata Fórum korábban többször megfogalmazta, most megerősítem, hogy semmilyen formában nem értünk egyet a kétszintű érettségivel. Így ki kell ábrándítanom Szabó képviselő urat, nincs egyetértés, vagy nem közeledik egymáshoz az ellenzéki és kormányzó párti képviselők véleménye.
Nem értünk egyet tehát a kétszintű, emelt szintű érettségivel, elsősorban azért, mert teljes a zavar, így véleményünk szerint ebben az időszakban rendkívül ártalmas kísérletezni. Itt most ebben a kétperces ide-oda vitában is a kétszintű érettségi fogalma a következő kifejezésekkel volt értelmezhető: megfogalmazták alapszintű érettséginek, középszintű érettséginek, emelt szintű érettséginek, sima, középszintű érettséginek és szigorított középszintű érettséginek. Ember legyen a talpán, aki kiismeri magát, és bizony tapasztalni a középiskolákban azt a bizonytalanságot, amiről joggal beszélt egyébként Pósán képviselő úr.
Abban egyetértünk, hogy teljes a zavar, nincs világos rendező elv, és amíg nincs világos rendező elv, addig vétek bevezetni a középiskolákban, egyáltalán a közvéleményben bizonytalanságot okozni, ez rendkívül sok káros következménnyel járhat és fog járni, ahogy tapasztaljuk.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me