HÁRS GÁBOR

Full text search

HÁRS GÁBOR
HÁRS GÁBOR (MSZP): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt ellenzéki Képviselőtársaim! A tízperces felszólalásomat is elsősorban önökhöz intéztem abban a - most már úgy látszik - megalapozatlannak tűnő reményben, hogy hatnak valamit ezek az érvek.
Szeretnék két dologra reagálni, először Nyitray képviselőtársamnak, aki a nemzeti érdekek fogalmát állította egymással szembe, először azt állítva, hogy mi a nemzeti érdekek mentén próbálunk takarózni, vagy nem is emlékszem pontosan, szó szerint hogy fejezte ki magát, majd ő saját maga az érdekekről tett említést. Az érdekek ügye, amikor egyrészt nemzeti érdekekről, másrészt gazdasági érdekekről beszélünk, azt hiszem, meglehetősen összefügg. Nem egy ördög által való dolog az, ha a magyar gazdaság és a magyar vállalatok érdekeit is nézzük komplex módon akkor, amikor a nemzeti érdekeinkről beszélünk.
A másik: Demeter képviselőtársamnak, aki természetesen a nagyon tiszteletre méltó, terrorizmus elleni, hosszú éveken át és több kormány alatt zajló cselekedetekről beszélt. Azt hiszem, tisztelt képviselő úr, hogy pontosan ez az, amiért logikailag folytatása kell hogy legyen a mostani szerepvállalásunknak is. Következetesen kell vállalnunk ezt a cselekvést.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me