DR. PAP JÁNOS

Full text search

DR. PAP JÁNOS
DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Természetesen elfogadható lenne az ábécé szerinti felsorolás is, csak szeretném elmondani, képviselő úr, hogy akkor az e megelőzi az é-t. Egyébként pedig úgy szerencsés, tisztelt képviselőtársam, ha a fogalommeghatározások között a mezőgazdasági térség után vagy előtt az erdőgazdálkodási térség van, mert így logikus.
Természetesen abban is van logika, amit ön mond, csak az egy szójegyzet, a könyv végén szokták ábécésorrendben felsorolni, a törvényeknél a fogalommeghatározás úgy történik, hogy van egy törvény, amiről szól, jelen esetben a területrendezésről szóló törvény, és itt az ország szerkezeti terve mint egész az első, és ebből bontjuk le. Ebben a lebontásban a végén az ártéri tájgazdálkodás szerepel.
Tisztelt Képviselőtársam! Higgye el nekem, hogy azok, aki készítették a törvényt, és láttam, most érdeklődtek, hogy honnan beszél a képviselő, ők e logika szerint építették fel. Én pedig azt gondolom, hogy a módosító indítvány elfogadása a szerint a logika szerint történt, amit én mondtam.
Higgye el nekem, képviselőtársam, ez a törvény így nem lesz jobb, igaz, hogy rosszabb se lesz, csak beleavatkoztunk úgy, hogy átírtuk a logikust logikátlanná, azért, hogy ábécésorrendben legyen. Higgye el nekem, igen tisztelt képviselőtársam, nem így helyes, ahogy itt van.
Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me