DR. ÓDOR FERENC

Full text search

DR. ÓDOR FERENC
DR. ÓDOR FERENC (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Legyen szabad még egy percre a figyelmüket és türelmüket igénybe vennem. A 154. számú módosító javaslat nem kapta meg a támogatást az előterjesztő részéről, és a bizottságok sem támogatták. Egy apróságra szeretném felhívni a figyelmet, és ahogy itt már elhangzott, bizottsági módosítóként jöhetne be.
Rakamaz szerepel ebben az I/7. mellékletben, Aggtelek-Cserehátnál. Szlovákiába Bánréve, Putnok, Kelemér, Aggtelek; ismét Szlovákiába átlép, és utána az szerepel, hogy Rakamaz. Rakamaz a Tisza mentén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van, mert a folytatás úgy van, hogy Encs és Gönc. Tehát így jön össze az aggtelek-csereháti út, kerékpárút.
Arra szerettem volna csak felhívni a figyelmet, amikor a módosító javaslatom bent volt, hogy a Rakamaz helyesen Rakacát akarja jelenteni, azt hiszem. A térkép ismeretében ezt tudom mondani, úgyhogy fogom majd kérni az elnököt, a területfejlesztési bizottság elnökét, Szabó György urat, hogy ebben, ha lehetséges, ne legyen hibás ez az I/7. melléklet ezzel az egy települési névvel.
Köszönöm szépen megtisztelő figyelmüket.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me