LÁZÁR MÓZES

Full text search

LÁZÁR MÓZES
LÁZÁR MÓZES (Fidesz): Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! A találós kérdésre megadom a választ: nem mehetünk tovább azon az úton, amely magas adót, nagy államháztartási hiányt és jelentős adósságot jelent - ezt Draskovics Tibor mondta 2004. február 25-én a kormányszóvivői tájékoztatón, ez elkerülte a figyelmét.
Nézzük tényleg a tényeket: energiaadó, környezetterhelési díj, vállalkozói járulék - új adónemek; 33 alkalommal emelték meg a meglévő adókat, és folyamatosan arról beszélnek, hogy csökkennek a terhek.
Államtitkár Úr! Tényleg menjen el egy nyugdíjashoz, menjen el egy vállalkozóhoz, és ne vigye ezeket a makrogazdasági számokat, amelyekkel itt próbál bennünket megtéveszteni, és nemcsak bennünket, hanem a tévénézőket is! Én úgy gondolom, hogy közelít a valósághoz az, hogyha néha-néha egy kicsit a vállalkozók, a munkavállalók és a nyugdíjasok oldaláról is megközelítik ezeket a kérdéseket. És tulajdonképpen Gyurcsány Ferenc maga is azt mondta itt február 12-én (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), hogy az adócsökkentés nem jelent feltétlenül bevételkiesést.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me